TOP

Badoo

Badoo is een sociaal netwerk voor iedereen die graag nieuwe mensen wil ontmoeten in Nederland. Deze site is in bijna ieder land actief en is in Nederland op het moment ook de populairste datingsite onder jongeren en dertigers. De site is ook beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Pools en Russisch. Badoo.com werd aanvankelijk gelanceerd in mei 2003; maar het werd opnieuw gelanceerd in september 2007.  Op het moment dat Badoo opnieuw werd  gelanceerd met verbeterde eigenschappen en tal van interessante opties is de snel snel populair geworden! Badoo heeft een zeer leuk en vrolijke ontwerp dat een positieve houding door de hele site aanmoedigt onder de gebruikers. Het idee achter de introductie van Badoo was om een sociale site te maken die het mogelijk maakt de mensen om alle taboes te doorbreken en in contact te komen met andere singles. Vandaag de dag Badoo heeft meer dan 21 miljoen geregistreerde gebruikers en is het ontzettend populaire site geworden. Iedereen kan gratis aan Badoo meedoen en nieuwe mensen ontmoeten!

De site beschikt ook over een grote gebruikersgroep met vele miljoenen gebruikers die allemaal één ding gemeen hebben: nieuwe mensen ontmoeten. Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel met een afbeelding plaatsen en andere leden krijgen dit lid te zien met de vraag of ze hem of haar willen ontmoeten. Ze kunnen dan kiezen uit ja, misschien en nee.  Badoo is in tegenstelling tot de andere social networking websites een echt unieke en leuke mix in 1. Badoo toont geen advertenties en het daten werkt heel ongedwongen en persoonlijk. Voor een klein bedrag kunnen gebruikers hun profiel meer zichtbaarheid bieden en deze plaatsen in de top. Deze leden worden vaker bekeken en zullen meer echte afspraken krijgen doordat ze meer bezoekers hebben. Deze formule werkt echt heel erg goed en dagelijks spreken er vele duizenden mensen op deze manier af. Iedereen kan gratis meedoen aan deze site! Op deze site kom je er snel achter hoe populair jij bent!

Bezoek de Badoo website

5 comments. Leave a Reply

 1. Joop

  Hoi ik wil even een klacht melden over Badoo. Ik ben lid geworden van Badoo omdat ik allemaal emails kreeg. In deze berichten stond dat ik een bericht had ontvangen van iedere keer mensen die ik kon van vroeger. Hoe Badoo dat doet weet ik niet. Ik ga dus kijken naar mijn berichten en dan blijkt dus ook dat ik helemaal geen bericht had ontvangen. De berichten van Badoo waren gewoon nep en ik voel me opgelicht. Niet omdat ik veel heb betaald voor een abonnement maar omdat ik word gelokt met zogenaamde ontvangen berichten die dan helemaal niet echt zijn. Ik vind Badoo dan echt een fakesite en ik wil iedereen zeggen meld je niet aan op die site. Volgens mij zijn het een stelletje oplichters die alleen maar op een sluwe manier geld willen verdienen aan dating. Ik vind niks mis met datingsites maar sites zoals Badoo daar ben ik niet tevreden over en ik vind deze site echt heel erg slecht dus.

 2. Jelle2

  Wanneer mensen problemen hebben bij het stopzetten van hun abonnement op de site Badoo neem dan contact op met deze site. Ze kunnen je helpen met het stopzetten van je abonnement en er voor zorgen dat je geen problemen krijgt met het stopzetten hiervan!

 3. Maikel

  Helaas heb ik een soortgelijke negatieve ervaring met Badoo. Badoo is naar mijn idee geen datingsite maar gewoon een online oplichtersbende. Je moet je niet aanmelden bij Badoo want je wordt gewoon genaaid. Je krijgt eerst op een subtiele wijze berichtjes binnen van mensen die je kent. Tenminste je denkt dat je berichtjes binnen krijgt van mensen die je kent, je komt er later achter dat dit niet het geval is. Zo is het bij mij gegaan op Badoo. Ik had me aangemeld omdat ik berichten had ontvangen. Ik meld me aan omdat het gratis en wil dan de berichten lezen. Ik kan de berichten niet lezen omdat ik geen lidmaatschap of credits heb van Badoo. Ik neem dan een abonnement op deze site en kom er dan achter dat de mensen achter deze site mij die berichten hebben gestuurd en dus niet de vrouwen die mij berichten hadden gestuurd. Gewoon pure ordinaire oplichting dus! Probleem is dat ik nu al een paar maanden bezig ben om van mijn lidmaatschap op Badoo af te komen. Dat gaat niet want ze schrijven het iedere maand van mijn rekening af. Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld met de klantenservice van Badoo om mijn lidmaatschap af te sluiten en mijn lidmaatschap te stoppen maar dit is niet mogelijk op een normale manier. Ze proberen het zo lang mogelijk te rekken en je komt geen stap verder. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om mijn lidmaatschap op Badoo zelf stop te zetten door het rekeningnummer van Badoo te blokkeren voor incasso zodat ze mijn lidmaatschapsgeld niet meer van mijn rekening kunnen afhalen. Een incassoblokkade is dus de enige manier waarop je van deze slinkse ordinaire dievenbende kunt afkomen… Mensen ben dus allemaal gewaarschuwd voor Badoo

 4. Joeri

  Beste mensen om eerlijk te zijn snap ik de klachten niet helemaal, Ik ben zeer technisch in het netwerk en software gebied in de IT. En het probleem wat ik zeer vaak lees over spam komt niet door badoo, 9 van de 10 keer is het een bekende en/of kennis die puur uit interessse toestemming geeft om mails naar diegene zijn/haar contacten te sturen om badoo onder de aandacht te brengen bij hun vrienden/kennissen of familie. mijn conclusie en standpunt is spam word veroorzaakt door de gebruikers zelf! hier een onderbouwend voorbeeld! Pietje geeft toestemming om badoo onder de aandacht te brengen bij kennissen en vrienden door de mail contacten van pietje op te halen en badoo stuurt een promotionele mail naar alle contacten van pietje, de contacten van pietje worden lid van badoo en geven ook toestemming om badoo onder de aandacht te brengen bij hun mail contacten en voor je het weet vliegt de spam bij iedereen om de oren, Conclusie spam veroorzaakt de gebruiker zelf niet BADOO!

 5. hoi ik ben ook lid van http://www.badoo.com geworden ,maar een paar maanden later werd mijn account op eens later geblokkerd, want ik heb het woordt sex en condooms gebruikt, dus daarom is mijn account geblokkerd, en de andere die ook lid zijn van badoo vooral dus vrouwen die ook lid zijn, die mogen het wel het woord sex en lul en kut en condooms in tieppen, dat klopt gewoon niet, de regels moet gewoon niet meer streng zijn. oja en dat betalen dat moet ze gewoon helemaal afschaffen. gr.ricarrdo

Reageren

Uw email adres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld!