Top Menu

Stedendating review: Daten per stad een succes?

Stedendating review en ervaringen

Gratis proefaccount: Ga naar Stedendating

Ben jij op zoek naar die leuke single man of vrouw bij jou in de buurt? Wil je graag een partner vinden die bij jou in de buurt woont, maar ben je hem of haar nog niet tegen het lijf gelopen? Meld je dan aan bij de website Stedendating. Op deze website ontmoeten alleenstaanden nieuwe vriendschappen, dates of relaties uit de steden, dorpen of regio’s in de buurt.

Hoe werkt Stedendating?

Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig inschrijven op de datingwebsite Stedendating. Wanneer een lid zich inschrijft, dan hoeft deze alleen het e-mailadres, een wachtwoord en een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Naast het invullen van persoonlijke gegevens, kan het lid ook zijn hobby’s en interesses vermelden en een foto uploaden.

Het aanmelden is kosteloos, en eenmaal aangemeld kan het nieuwe lid de profielen van andere leden bekijken. Leden kunnen worden geselecteerd op geslacht, leeftijd en het gewenste contact. Ook kan er worden gechat, kunnen er berichten worden verstuurd en kan een lid een knipoog naar andere leden sturen. Gratis leden kunnen beperkt met andere leden chatten. Om onbeperkt te chatten, zal een lid VIP-toegang moeten nemen. Een lid kan een VIP-abonnement met een lengte van twee weken, een maand of drie maanden nemen.

Een leuke extra optie van Steden Dating is de Fotozapper, daarmee kun je snel profielen keuren op aantrekkelijkheid en wie weet is er een match.

De voordelen van de datingsite

Aanmelden op de website is gratis en binnen enkele minuten voltooid. Mensen kunnen daarom in een mum van tijd op zoek naar die leuke man of vrouw bij hen uit de buurt. De website is ook gemakkelijk in de omgang en daarnaast betrouwbaar.

De profielen van leden worden gecontroleerd op echtheid, en ook de foto’s worden voor het plaatsen gecontroleerd. Op deze manier weten de leden dat andere leden daadwerkelijk serieus op zoek zijn naar nieuwe relaties, dates of vriendschappen. Daarnaast is het ideaal dat de datingsite Stedendating ook een applicatie heeft voor op de telefoon. Op deze manier kunnen de leden onderweg en op andere locaties gewoon doorgaan met chatten.

Sterke punten van Stedendating:

 • Fotozapper is een leuke feature
 • Gratis aanmelden en proberen

De nadelen van de website Stedendating

Het is een nadeel dat de website zegt gratis te zijn, terwijl leden slechts enkele voordelen halen uit een gratis lidmaatschap. Een gratis lid kan de profielen van andere leden bekijken en kan gratis standaardberichten sturen. Een lid kan echter geen berichten lezen die andere leden aan hen hebben gestuurd.

De leden zullen daarvoor dus een premium lidmaatschap moeten nemen. En een premium lidmaatschap kost geld. Een ander klein minpunt is dat leden niet verplicht zijn om persoonlijke interesses en hobby’s in te vullen. Veel leden hebben weinig informatie over zichzelf vermeld staan, waardoor andere leden minder snel contact durven te leggen.

Minder goede punten van Stedendating:

 • Premium account vaak nodig om meerdere dates te kunnen scoren
 • Sommige leden hebben weinig informatie in hun profiel

Onze ervaringen met Stedendating

Stedendating is een gebruiksvriendelijke website, waarbij het aanmelden in slechts enkele minuten kan worden voltooid. Wanneer een lid is aangemeld, dan kan hij of zij zoeken naar andere dates. De zoekfunctie is simpel in te vullen en andere leden kunnen worden geselecteerd op geslacht, leeftijd en het gewenste contact. Er zijn dagelijks 250 leden die zich aanmelden op deze website. Deze leden zijn tevreden over de website; de mooie succesverhalen zijn op de website te lezen. Ook zijn leden op andere reviewsites positief over Stedendating.

Hoe word je lid?

Op de datingsite Stedendating is het voor nieuwe leden gemakkelijk om aan te melden. Elk lid heeft slechts een paar minuten nodig om zich aan te melden. Na de aanmelding kan het lid het profiel optimaliseren door persoonlijke interesses te vermelden en een foto te uploaden. Elk lid begint als gratis lid. Een gratis lid kan standaardberichten naar andere leden sturen en kan daarnaast profielen van anderen bekijken. Wanneer een lid wil chatten of knipogen wil versturen, dan kan deze een premium membership nemen. Dit lidmaatschap kan men nemen voor twee weken, een maand of drie maanden. Dit lidmaatschap kost geld, maar daar krijgen de leden wel mooie vriendschappen, dates of relaties voor terug.

Gratis proefaccount: Ga naar Stedendating
3.5 / 5 stars     

3 Responses to Stedendating review: Daten per stad een succes?

 1. stedendating datingsite

  michael 16 August 2014 at 05:49 #


  Review

  Hallo, leuk dat je deze beoordelingen doet, maar het zou ook handig zijn om de mensen eens uit te leggen hoe je bij die dating sites moet opzeggen, want bij Tilburg steden dating bijv: als je daar een abonnement afsluit voor een paar weken o.i.d, dan staat er duidelijk dat dit bedrag tot wederopzegging word afgeschreven….. maar de grap is (zoals altijd), er staat nergens vermeld hoe je moet opzeggen. Erg dubieus als je het mij vraagt. En dat weerhoud mij er als single van om lid te worden…dus…dat!

  Groetjes Michael

  Sterke Punten

  zwakke Punten

  Nee, ik raad Stedendating niet aan om te proberen.
  Ga naar Stedendating
 2. stedendating datingsite

  Steden dating ?,wat voor steden?

  r.suurmond 26 November 2014 at 20:22 #

  Man

  Review

  Ingeschreven bij Emmen steden dating. Maar die site is gekoppeld aan andere sites .
  Ik dacht :daten in mijn Eigen omgeving maar mijn profiel werd bezocht en ik kreeg berichten van dames overall vandaan behalve uit Emmen of omgeving . En ik heb geen zin om reiskosten en tijd te besteden en dan maar afwachten wat dat wordt.

  Sterke Punten

  zwakke Punten

  Nee, ik raad Stedendating niet aan om te proberen.
  Ga naar Stedendating
 3. stedendating datingsite

  Nepsite

  john 1 May 2016 at 21:23 #

  Man

  Review

  Vorig jaar was ik lid van stredendating….wat een sof. allemaal nep. Je kan zien wie er on line zijn…ja Stedendating-mederwerkers-profielen. Groet steden als Rotterdam en Amsterdam waren in het weekend allemaal off line!!!! Werkelijk niemand on line!!!! Enkel een paar dezelfde troela’s dei voor Stedendating werken en je afpoeieren.

  Sterke Punten

  Geen

  zwakke Punten

  Nepsite geen leden

  Nee, ik raad Stedendating niet aan om te proberen.
  Ga naar Stedendating

Schrijf jouw eigen review

*

*

*


Vrouw
Man

*

*

Review


Ja, Stedendating raad ik zeker aan.
Nee, ik raad Stedendating absoluut niet aan.